Hej alla medlemmar.

I dessa corona-tider blir ju ingenting som vanligt. En konsekvens bland många av detta är ju att vi inte kunde ha något regionårsmöte i våras som det var planerat. Nu har i alla fall regionstyrelsen fastställt en ny datum.

Årsmöte i Region Väst kommer att äga rum måndagen den 7 september i Lönnen, Borås.

Eftersom det inte är tillåtet och inte ens tillrådligt att träffas fler än 50 personer kommer varje avdelning att endast få utse två ombud var. Alla åtgärder som är möjliga kommer att vidtas för att vi skall kunna hålla avstånd till varandra.

Förbundets årsmöte kommer att äga rum i Stockholm den 12 oktober och en av de frågor som måste beslutas på vårt årsmöte är att utse ombud till förbundsårsmötet. Utöver det kommer endast rena årsmötesförhandlingar att äga rum, det vill säga inga välkomsttal eller kulturprogram.

Skulle det inte gå att få till ett fysiskt möte 7 september kommer alla avdelningar att kunna vara med i ett telefon- eller videomöte för att kunna fatta de beslut som måste fattas.

Förbundets verksamhetskonferens kommer att hållas i Uppsala 11 – 13 september och vi har sedan tidigare ett antal anmälda. Dessa kommer att kontaktas för att se om dessa kvarstår och avdelningarna uppmanas att anmäla fler om det finns intresse. Sista anmälningsdag är 30 juni.

Välkomna med er anmälan till verksamhetskonferensen.

Tylösandsseminariet är i år flyttat till 2 – 3 november och skall för första gången hållas i Stockholm. Regionstyrelsen har beslutat att inte sända några deltagare till året konferens. Om någon eller några avdelningar vill anmäla någon görs detta direkt till MHF Kansli.

Välkomna att anmäla två ombud per avdelning till vårt regionårsmöte. Anmälan kan göras till Tommy Janerstål. Kontaktuppgifter finns nedan.

Munkedal 2020-06-21                                                                      :

MHF Region Väst

Tommy Janerstål                                                                                                                   

Regionordförande
Vaktelvägen 10
455 32  Munkedal
0706-212720
tommy@janerstal.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s