Trafiknykterhetens Dag

Varje år genomför MHF Trafiknykterhetens Dag i samarbete med MADD, NTF, Trafikverket, Bilprovningen, Statens Folkhälsoinstitut och Rikspolisstyrelsen. Denna viktiga dag behandlar ämnet rattfylleri på flera olika sätt. Vi minns dem som dött på grund av alkohol i trafiken, vi tänker på dem som skadas svårt varje år och vi diskuterar vad som kan göras för att minska rattfylleriet. Tillsammans gör vi dagen till en stor landsomfattande manifestation som inte kan undgå någon med marschaller och informationsstånd.

DAGEN SOM SKÄNKER EN TANKE TILL DIG SOM ÄR DRABBAD AV RATTFYLLERI Trafiknykterhetens Dag, 11 maj 2016, är en dag då hela Sverige skänker en tanke till alla de som drabbats av rattfylleriolyckor och deras anhöriga. Ljusmanifestationer äger rum i hela landet och på nyheterna talar man om rattfylleriproblematiken och dess konsekvenser i Sverige under hela dagen. Dessutom genomför polisen denna onsdag en storsatsning med extra trafiknykterhetskontroller i hela Sverige.

I region Väst är vi alltid aktiva under denna dag på flera platser runtom i regionen. Trafiknykterhetens dag är möjlig att göra år efter år tack vare alla fantastiska ideella funktionärer. Vill du vara med som funktionär under Trafiknykterhetens dag nu i maj?

Hör av dig till Tommy Janerstål för mer info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s